Επιμήκυνση πέους: Λειτουργεί;

επιμήκυνση πέους

Επιμήκυνση πέους: Λειτουργεί;

Κάθε άνδρας γνωρίζει πως οι αντλίες, τα χάπια, οι ασκήσεις και η χειρουργική επέμβαση δεν θα αυξήσουν το μέγεθος του πέους τους – ή μήπως τελικά το αυξήσουν;

Ειλικρινά, ποιος άνδρας δεν θα ήθελε μεγαλύτερο πέος;

Ωστόσο, μετά από περισσότερο από έναν αιώνα αμφιλεγόμενων και αφελών προσπαθειών γύρω από την επιμήκυνση πέους, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε ώστε να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας με επιτυχία.

Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω όπως κρέμες, τζελ, χάπια, ασκήσεις τέντωσης, συσκευές επιμήκυνσης, χειρουργικές επεμβάσεις από γιατρούς, κ.α.

Σχεδόν κανένα όμως δεν λειτουργεί, με εξαίρεση κάποιες αλοιφές – τζελ.

Οι λίγες προσεγγίσεις που μπορεί να λειτουργήσουν, όπως οι αλοιφές που γράψαμε, απαιτούν χρόνο και σίγουρα κόστος για να επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν υπήρχε μια 100% γνωστή μέθοδος στον κόσμο για να αυξήσει το μέγεθος του πέους του, τότε οι περισσότεροι άνδρες θα το έκαναν!

Όμως, πόσο είναι στα αλήθεια ένα μικρό πέος;

Σκέφτεστε πως ίσως να έχετε ένα πέος μικρότερο από τον μέσο όρο; Μάλλον δεν το έχετε!

Ένα τυπικό πέος σε στύση έχει μέγεθος 11-15 εκατοστά και περιφέρεια 4-5.

Μερικοί τύποι πέους είναι όντως μικρότεροι από αυτό το νούμερο. Σε σπάνιες καταστάσεις, γενετικά και ορμονικά προβλήματα προκαλούν μια κατάσταση που ονομάζεται micropenis– ένα πέος σε στύση κάτω από τα 5 εκατοστά.

Μελέτες δείχνουν πως οι περισσότεροι άνδρες που ψάχνουν για επιμήκυνση πέους, συνήθως έχουν ένα πέος γύρω στο μέσο όρο και απλά πιστεύουν ότι είναι αρκετά πιο κάτω.

Όμως σε αυτό το κομμάτι ιδιαίτερο ρόλο παίζει η ψυχολογία. Μερικοί άνδρες με κανονικό πέος νομίζουν ότι έχουν ένα αρκετά μικρό μόριο και τους γίνεται ψυχαναγκαστική εμμονή.

Σύμφωνα όμως με τα στατιστικά αρχεία καθώς και το HealthTimes, όσοι άνδρες παραγγέλνουν τζελ επιμήκυνσης όπως το TitanGel, συνήθως διαθέτουν ένα πέος γύρω στο μέσο όρο και δεν χρειάζεται να προβούν σε έξτρα κινήσεις για την αύξηση του!

 

Τι μπορεί να λειτουργήσει θετικά στην αύξηση του πέους σας

Η απώλεια του σωματικού σας βάρους είναι μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδος για να αποκτήσετε ένα μεγαλύτερο πέος.

Πολλοί άνδρες που είναι υπέρβαροι παρατηρούν πως το πέος τους είναι ιδιαίτερα μικρό. Αυτό συμβαίνει καθώς το κοιλιακό λίπος καλύπτει το πέος το οποίο βρίσκεται θαμμένο κάτω από την κοιλιά!

Αν χάσετε βάρος δεν θα μεγαλώσει το πέος σας, απλά θα φανεί πολύ μεγαλύτερο μέρος του.

Αν έχετε σκεφτεί πολύ σοβαρά την χειρουργική επέμβαση, σας προτείνουμε να προχωρήσετε σε λιποαναρρόφηση γύρω από την περιοχή του πέους – με αυτό τον τρόπο θα δείτε άμεσα το μέγεθος του πέους σας να αυξάνεται.

 

Αύξηση πέους με χάπια και κρέμες

Τα χάπια καθώς και η αντλία αέρα δεν είναι καθόλου ασφαλή και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται.

Έχουν προκύψει αρκετές παρενέργειες από τα παραπάνω βοηθήματα που αποσκοπούν στην αύξηση του πέους σας.

Αν δείτε θετικά αποτελέσματα, αυτά θα διαρκέσουν για περίπου 30 λεπτά με μια ώρα το πολύ – είναι δηλαδή απολύτως προσωρινά.

Από την άλλη, τα χάπια δεν θα πρέπει να τα χρησιμοποιείτε σε καμία περίπτωση.

Πέρα των πολλών – και άγνωστων – παρενεργειών, τα χάπια αύξησης πέους θα σας επιφέρουν ταχυκαρδίες καθώς ακόμα και μόνιμη ανικανότητα.

Τέλος, η μόνη αποδεκτή λύση με φανερά αποτελέσματα είναι η επάλειψη με ειδικές κρέμες τζελ όπως η Titan Gel.

Η συγκεκριμένη κρέμα επιμήκυνσης πέους βοηθάει το πέος σας να μεγαλώσει 2-3 εκατοστά τον πρώτο μήνα. Φυσικά μην περιμένετε να πάρετε αυτά τα έξτρα εκατοστά, απλά η κρέμα σας βοηθάει να δείχνει το πέος σας μεγάλο και φυσικά να έχετε καλύτερη ροή αίματος.

Η κρέμα επιμήκυνσης Titan Gel  είναι η μοναδική κρέμα που θα βρείτε να κυκλοφορεί νόμιμα και να έχει θετικά αποτελέσματα στο μόριό σας, δίχως αρνητικές παρενέργειες.

 

Χειρουργική επιμήκυνση πέους

Η επιμήκυνση πέους με χειρουργική επέμβαση ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής κατά τα προηγούμενα χρόνια, όταν ακόμα δεν είχαν ανακαλυφθεί οι κρέμες αύξησης του πέους.

Είναι μια εγχείρηση ρουτίνας που κρατάει συνήθως γύρω στα 30 λεπτά και μετά μπορείτε να φύγετε για το σπίτι σας, αν όλα έχουν πάει καλά.

Στην ουσία δεν επιμηκύνει πραγματικά το πέος, απλά το κάνει να είναι πιο ορατό από το σώμα.

Από την άλλη, αν νομίζεται ότι το πέος σας είναι αρκετά λεπτό, μπορεί να γίνει μια «συμπλήρωση» με λίπος ή σιλικόνη και έτσι το πέος σας να φαίνεται πιο χοντρό και πιο «γεμάτο».

Η Αμερικάνικη Ουρολογική Ένωση επισημαίνει ότι αυτές οι διαδικασίες δεν έχουν αποδειχθεί 100% ασφαλείς και θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή πριν την τελική σας απόφαση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.